Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
ClubBlackBerry « BlackBerry Genel Konular « 7130g « 7130 g 4.2 versiyonunu turkcell linki ile indirdim ama
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 7130 g 4.2 versiyonunu turkcell linki ile indirdim ama  (Okunma Sayısı 1856 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
serkan_x51
Yeni Üye

« : Temmuz 01, 2008, 030822 ÖÖ »

merhaba 7130 g kullanıcısıyım verdiğiniz turkcell linkinden 4.2 sürümünü indirdim ama data kablosu ile telefona indirirken problem yasıyorum ve telefona yüklemiyor bu sıkıntıyı nasıl aşarım şimdiden teşekkürler
Boss
Profesyonel Üye

Cenk

« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2008, 041135 ÖÖ »

Merhaba

Yüklerken BlackBerry cihazında nasıl bi hata verdiğinide yazarsan daha net bi çözüm bulmuş oluruz

Birgün gelicek herkes BlackBerry kullanıcısı olucak ...
serkan_x51
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2008, 084637 ÖÖ »

merhaba

Yükleme İçin gereken Kabin dosyası "data1.cab" bozulmus veya kullanılamaz diye hata veriyor ama bu sürümü turkcell sayfasından indirrdim
bocek
boc_ek
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2008, 015351 ÖS »

Başka pc de denemeniz sonuç verebilir, aynı hatayı arkadaşım kendi bilgisayarında almıştı, ben onun yerine 7130 cihazını kendi bilgisayarımda güncelleyebildim.
İyi günler
sencan
Yeni Üye

« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2008, 062548 ÖÖ »

ben bu problemı cozdum bılgınıze ılk olarak 4.2.1 ver. vodafon dan ındırın bu yazılımda problem yok
fakat bu yazılımın ıcınde yanlız pc guncellemesı var yanı cıhaz guncellemesı yok
onun ıcın ılk olarak vodafondan aldıgımız yazılımı makınaya kurup sonra turkcellden ındırın ve uzerıne kurun data1.cab dosyası sorunu ortadan kalkıyor sonra blackberry cıhaz yazılım guncellemesı ayaklarını takıp ederek halledebılırsınız sorunuz olursa yazın saygılar .
incubus
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #5 : Ocak 15, 2009, 020148 ÖÖ »

Zaman zaman pc deki bazı sorunlar nedeniyle de yazılım atarken sıkıntılar olabiliyor. 1-2 kere pc yi açıp kapayarak denemek te fayda var. Hala olmuyorsa diğer seçeneklere bakmak lazım elbette. Aç - Kapa  olayı klasik ama hala çözüm olabiliyor Gülümseme

BlackBerry\' nizle ilgili tüm ihtiyaçlarınız için, www.acilblackberry.com
mrtsn
Uzman Üye

« Yanıtla #6 : Mayıs 23, 2009, 030724 ÖÖ »

ben bu problemı cozdum bılgınıze ılk olarak 4.2.1 ver. vodafon dan ındırın bu yazılımda problem yok
fakat bu yazılımın ıcınde yanlız pc guncellemesı var yanı cıhaz guncellemesı yok
onun ıcın ılk olarak vodafondan aldıgımız yazılımı makınaya kurup sonra turkcellden ındırın ve uzerıne kurun data1.cab dosyası sorunu ortadan kalkıyor sonra blackberry cıhaz yazılım guncellemesı ayaklarını takıp ederek halledebılırsınız sorunuz olursa yazın saygılar .

Turkcell anasayfadaki 7130 cihazının yazılımında herhangi bir problem yoktur.

Yaşanılan problem kullanıcı/sistem kaynaklı olabilir.

Saygılar,

Blackberry Enterprise Admin.

Blackberry-im - Blackberry  Destek = http://www.blackberry-im.com/
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: