Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
ClubBlackBerry « BlackBerry Genel Konular « 8800 « Arkadaşlar 8800 la ilgili bir kaç sorum olucak...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Arkadaşlar 8800 la ilgili bir kaç sorum olucak...  (Okunma Sayısı 1700 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet--
Yeni Üye

« : Ocak 01, 2008, 020436 ÖS »

Arkadaşlar merhabalar.Blackberry 8800 kullanıyorum 2. el olarak aldım.Pekte anlamıyorum ve çözmeye çalışıyorum.Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Cihazım Bluetooh la veri alırken başka cep telefonları tarafından görünüyor fakat veriyi alamıyor.Aklıma 2 ihtimal geldi kendimce;
1 - Acaba Blackberry den başka bir cihazdan veri alınamıyormu?
2 - Birde Ana ekranımda yani TURKCELL ekranımda devamlı olarak "Veri Bağlantısı Reddedildi" yazan yazıdanmı kaynaklanıyor?
Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca yukarıdada belirttiğim gibi yeni aldığım için garantisi olup olmadığını veya daha önceden servise gidip gitmediğine tam olarak bilemiyorum.Bu konular hakkundada nerden yardım alabilirim.Neler önerirsiniz.Şimdiden Teşekkürler...
makara_kukara
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : Ocak 04, 2008, 124624 ÖS »

Merhaba Ahmet;
bu konuda daha once yazdıgım yazıyı okursan yardımcı olacaktır.
http://clubblackberry.com/viewtopic.php?t=76
2. sorunla alakası yok cıkan uyarı hattının blackberry aboneligi olmadıgından dolayı alıyorsun. bu bluetoothtan veri almanı engellemez sadece mail alamazsın internete giremezsin. sadece çağrı alıp yapabilirsin birde sms alıp gonderebilirsin.
Ahmet--
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2008, 080719 ÖÖ »

Çok teşekkür ediyorum gerçekten.Aradığım tüm konular ile ilgili hemen hemen herşey verilen linkte mevcut.Teşekkürler ilginiz için...[/i]
19a59
Yeni Üye

« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2010, 031055 ÖS »

Selamlar..ben de aranıza yeni katıldım..yukardaki link açmıyor hata veriyor.. bu arada..
bocek
boc_ek
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2010, 042418 ÖS »

arkadaşın belirttiği linkteki açıklama;

"Blackberry de bluetooth dan dosya transferi biraz farklı eğer blackberry ne dosya alacaksan öncelikle Menüde Bluetooth kurulumuna girip ordan seçeneklerden Bulunabilir liği Evet yapman lazım bu işlemden sonrada
ne dosyası almak istiyorsan örneğin resim alacaksın Ana menüden ortam a girip burdan resimlere girip Menu tusuna basarak Bluetooth kullanarak Al bunu seçmeden yapma şansın yok yani dosyayı alacagın yeri göstermen gerekli..
Tabi bu işlemler 8100 , 8800 ve üstü cihazlarda bu şekilde.. 8700 kullanıyorsan durum farklı.."
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: