Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
ClubBlackBerry « BlackBerry Genel Konular « Bold 9700 « 9700 sorunları
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: 9700 sorunları  (Okunma Sayısı 1587 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dingiltere
Yeni Üye

« : Ocak 03, 2010, 044842 ÖÖ »

Arkadaşlar merhabalar. 2 yıllık BBold kullancısıyım. Bold 9000 iPhone 2g sahibiydim bunları satıp , iPhone 3gs ve bbold 9700 aldım iphone bildiğimiz iphone fakat bold 9700 de birkaç problem yaşıyorum. öncelikle tmobile olarak türkiyeye getirilmiş bu cihaz ve alırken hiç farketmediğim y ve z harflerinin yerleri değişik. inanılmaz kötü etkiliyor beni yıllardır pdalarda alışmışım normal olarak bu ters geliyor ama ona da alışırım problem değil. Fakat asıl sorun şu ; tüm güncellemelerime rağmen bbold 9700 sms geldiğinde arasıra okumuyor yanı gelen msja tıklıyorum okumuyor batarya açıp kapayınca ya da keyfine göre smsleri açıyor bunun bi ayarı varmıdır benim bilmediğim ? bunu soracağım. ve ayrıca güvelik parolası sorunu . gece telefonu açık şekilde kılıfına koydum sabah kalktım şifre istiyor hiçbir tanımlamada bulunmamıştım. 10 defa yanlış girdim dolayısıyla wipe etti kendini. şimdi tekrar istermi benden korkusuyla başbaşayım. sonuçta her wipe edilişinde herşey gidiyor. Bu konu hakkında da bilgi verebilirseniz iyi olur.

Sizin bana sormak istediklerinize de memnuniyetle cevap veririm...

BlackBerry Bold 9700  , iPhone 3GS 16GB , MacBook 2.1 , Canon EOS 450d.
calavera
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #1 : Ocak 05, 2010, 081117 ÖÖ »

Dostum Tmobile bir cihaz almışsın. Bunun neşekilde unlock edildiğini bilemeyiz. Veya bir arızası var mıdır yok mudur bunu da bilemeyiz. Durup dururken şifre sorması ve wipe etmesi normal değil... Bu debrand dediğimiz olayı yapmışlarsa o zaman problem var demektir ve buradan yardımcı olamayız.... Problemler devam ederse KVK ya Yasaklı Kelimeürebilirsin...
Bizde tmobile bir 9700 var ama bahsettiğin sorunlar yok....

BOLD 9700 - OS (latest beta build)
 Macbook C2D 2.4ghz 4gb  - Leopard 10.6.4 / Windows 7

http://hit.ac  uzun linkleri kısatlma servisi
dingiltere
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2010, 123612 ÖS »

telefonu gittim değiştirdim. normal klavye - amblemsiz bir cihaz aldım. fakat o da kayıtsız tabi şu anda yatıyor telefon. bu aralar yurtdışına çıkmam olası artık onu bekleyeceğim. aslında iphone da yaptığım işlemler malesef bb de olmuyor sanırım.

calavera
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2010, 024208 ÖS »

Evet bazi seyleri yapamazsin ama diger konularda blackberry cok daha ustundur... Ikisininde iyi oldugu konular var...

dingiltere
Yeni Üye

« Yanıtla #4 : Ocak 06, 2010, 123212 ÖÖ »

Biliyorum dostum 2 yıl bold 9000 kullandım onu satıp 9700 aldım. ama aldığım cihaz sorunluydu sanırım. iphone mu blackberry mi deseler iphone oyuncak derim.işyerinde film izlemeye yarıyo bir de alarm =)

eczaci101
Süper Üye

Club BlackBerry® TR - Turkiye (facebook gurubumuz)

« Yanıtla #5 : Ocak 20, 2010, 081723 ÖS »

Bold'un Apple iphone ile kıyaslandığını pek görmedim ben dışarda ; kulvarlar çok farklı malum...
Iphone daha çok multimedya amaçlı kullanılıyor , busines olmasını pek beklemem açıkçası... 

STORM 9530  Verizon oS-7
Goggle G1 Android-2
SNC Xeon 4x2.4ghz 16gb  - 4 tb
Linux Back Track 4 Final / Leopard 10.6.2 / Windows 7 Ultimate
Triple Boot  live DVD

http://www.aikidoizmir.com/

Club BlackBerry® TR - Turkiye (facebook grubumuz)
calavera
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2010, 092945 ÖÖ »

Biliyorum dostum 2 yıl bold 9000 kullandım onu satıp 9700 aldım. ama aldığım cihaz sorunluydu sanırım. iphone mu blackberry mi deseler iphone oyuncak derim.işyerinde film izlemeye yarıyo bir de alarm =)

neydi cihazın problemi?

dingiltere
Yeni Üye

« Yanıtla #7 : Ocak 25, 2010, 013736 ÖÖ »

Tuş yerleri değişikti.Kahkaha entereesandır y ve z harflerinin yerleri değişikti.bu sebepten değiştirdim aman alırken dikkat edin

calavera
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #8 : Ocak 25, 2010, 021842 ÖÖ »

hangi şebekenin telefonuydı?

Amerikan şebeke ise meksika için falan yapılmış bir model olabilir...

dingiltere
Yeni Üye

« Yanıtla #9 : Ocak 26, 2010, 070018 ÖÖ »

Tmobile şebeke idi. Polonya için üretilmiş daha sonra araştırdım.Alırken dikkat edin.

epsilon
Global Moderator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #10 : Şubat 12, 2010, 063557 ÖS »

Ben ne hikmetse bir türlü tema yükleyemiyorum. Türlü türlü sitelerden L Zen tema buldum yükledim elde ettiğim görüntü şöyle olması gerekirken

Home Screen'e dönmeden 18 ikonlu ana menüde çalışıyor, pilini çıkartıp takıyorum fayda etmiyor, hatta screen shot bile almıyor ki size göstereyim.
Hatta bugün üşenmedim BB Theme Studio'da kendim tasarladım, geçişler fln derken bayağı bi uğraştım. 9700'ün demosunu indirip önce ona yükledim, orada eksiklerini gördüm düzelttim telefona yolladım. Sonuç hüsran Kızgın

Nedir acaba bunun nedeni?

* Screencapture8icon.jpg (13.31 KB, 314x235 - Görüntüleme: 666 kez.)

BB Bold 9700 v.5.0.0.656
CaRaBeeN
Yeni Üye

« Yanıtla #11 : Mart 03, 2010, 051225 ÖÖ »

Ben ne hikmetse bir türlü tema yükleyemiyorum. Türlü türlü sitelerden L Zen tema buldum yükledim elde ettiğim görüntü şöyle olması gerekirken

Home Screen'e dönmeden 18 ikonlu ana menüde çalışıyor, pilini çıkartıp takıyorum fayda etmiyor, hatta screen shot bile almıyor ki size göstereyim.
Hatta bugün üşenmedim BB Theme Studio'da kendim tasarladım, geçişler fln derken bayağı bi uğraştım. 9700'ün demosunu indirip önce ona yükledim, orada eksiklerini gördüm düzelttim telefona yolladım. Sonuç hüsran Kızgın

Nedir acaba bunun nedeni?

Aynı sorunu bende yaşıyorum
flanger
Yeni Üye

« Yanıtla #12 : Mart 06, 2010, 042754 ÖÖ »

arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce turkcell shop tan bold 9700 cihaz aldım. bu benim 5. blackberry 'im ve ilk defa bunda garip problemlerle karşılaşıyorum. lütfen bilgisi olan beni aydınlatabilirmi... ilk sorun şu: cihazın telefon rehberinde kayıtlı "ahmet" diye biri aradığında ekranda normal olarak adı yazıyor. fakat daha sonra "ali" diye biri aradığında ekranda yine "ahmet" yazıyor. telefonu açana kadar du bu böyle görünüyor. cevaplama tuşuna bastığımda "ali" olarak görünüyor. kinici sorun da; malumunuz okunmayan posta sayısı ekranın üst köşesinde yanında yıldız olan zarf resmi ile okunmayan posta iletisi sayısını gösteriyor. bende okunmayan hiç posta olmamasına rağmen burada yıldızlı zarf ile 2 yazıyor. cihazdaki tüm postaları sildim ama sorun devam ediyor.konularla ilgili bilgisiolan arkadaşlar varsa acil yardım rica ediyorum.. selamlar..
calavera
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #13 : Mart 06, 2010, 101708 ÖÖ »

diğer mesaj klasörlerine bakın.... pili çıkartıp takın.

sonuç alamazsan işletim sistemini güncelle....
« Son Düzenleme: Mart 06, 2010, 110700 ÖÖ Gönderen: calavera » Logged

bocek
boc_ek
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #14 : Mart 07, 2010, 013109 ÖS »

yazılım yüklemesiyle aramadaki sorun düzelmezse yeni yazılımının çıkmasına beklemeniz gerekecek.

mesajla ilgili de ama menüdeyken tümünü göster dedikten sonra sms ve mms kutusunu ve mesajlar klasörünü tekrar kontrol edin, mesajların içinde menü tuşuna basınca klasörü göster dediğinizde burdaki seçeneklerin hepsini kontrol edin.
blackwater
Yeni Üye

« Yanıtla #15 : Nisan 12, 2010, 034236 ÖS »

Türkiye AVEA dan aldığım bir 9000 vardı. 10 gün çalıştı. sonra arızalandı. servise Yasaklı Kelimeürdüm. 1 ay en azı beklememi söylediler, yenisiyle değiştireceklermiş. bu süre içinde uzun dönem yurtışında oldum. gelince tlf hala getirmemişlerdi. mahkemede gidip davayı kazandım paramı aldım. bu kez gittim KVK dan 9700 aldım. e Türkiyede hiç çalıştırmadan yine yurtdışına çıktım. tam bir hüsran yaşıyorum şu anda. BB servislerine yakında üye olacağım. fakat enteresan olay şu: normal cep tlf üzerinden bile internete çıkamıyorum. sadece wifi üzerinden gezinebiliyorum. ayrıca GPS de gözükmüyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldu şu ana kadar?
calavera
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #16 : Nisan 13, 2010, 105413 ÖÖ »

Yazilimla ilgili bir sikinti olabilir.... Sonucta talep ettigin ozellikler BIS aboneligi isteyen ozellikler. GPS gorememenin sebebi kayit oldigun sebekenin kisitlamalarindan dolayi olabilir.... yurtdisinda baska sebekeye kaydolamyi deneybilirsin.... Sonucta bu cihazlara yuklenen isletim sistemleri bazi sebeke ozelliklerine gore configure ediliyor..... Uyumlu olmadigi zaman gorunmez veya kullanilamaz olabilir....

Bulundugunuz ulkedeki kayitli sebekenizin musteri hizmetlerinden detayli bilgi alabilirsiniz

blackwater
Yeni Üye

« Yanıtla #17 : Nisan 14, 2010, 023120 ÖÖ »

tşk ederim. hem BB servis abonesi oldum, hem de yazılımı güncelledim. şimdi bir sorun yok gibi gözüküyor. bir tek yüklenen haritada GPS yerimi bul komutu verdiyimde sadece şehri gösteriyor, ayrıntılı sokakları göstermiyor
calavera
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #18 : Nisan 14, 2010, 015012 ÖS »

haritayı yakınlaştırırsanız (zoom) görebilirsiniz

blackwater
Yeni Üye

« Yanıtla #19 : Nisan 15, 2010, 012214 ÖÖ »

yakınlaştırıyorum olmuyor. mecbur google haritasını indirdim, sorunsuz çalışıyor. bir sorum daha var. e-mail adresimi 9000 de kolay kurmuştum kendim. 9700 kuramıyorum. Kurumsal Etkinleştirme Parolası istiyor. bu parolayı nereden almam gerekiyor?
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: