Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: RIM TÜRKİYE  (Okunma Sayısı 1001 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cortes
Gökhan AKBAŞ
Administrator
Profesyonel Üye

« : Aralık 11, 2009, 062128 ÖÖ »

Merhabalar,

Rim Türkiye CEO' su Erkut ALKAYA istifa etmiş. Yerine geçecek olan isim şu an için Kanada ofiste belirlenmeye çalışıyor.

ONYX
TOUR
STORM
JAVELIN
PEARL
incubus
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #1 : Aralık 27, 2009, 034714 ÖÖ »

Neden acaba ? Bilgisi olan var mı konuyla ilgili?

BlackBerry\' nizle ilgili tüm ihtiyaçlarınız için, www.acilblackberry.com
taurus58
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2010, 060500 ÖS »

Neden olacak daha fazla para veren bir yere gitmiştir ya da daha fazla yemesine izin vermemişlerdir.
incubus
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #3 : Ocak 30, 2010, 080751 ÖÖ »

Gülümseme Nereye gittiğini kimse bilmiyor şu anda ama daha fazla para veren bir yer olsaydı sanırım duyulurdu Gülümseme

Hala bir boşluk var gibi bakalım neler olacak...

BlackBerry\' nizle ilgili tüm ihtiyaçlarınız için, www.acilblackberry.com
epsilon
Global Moderator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2010, 052153 ÖS »

RIM Türkiye'nin artık bir strateji doğrultusunda hareket etmesi gerekiyor. Bold ile başlayan atakla beraber artık BlackBerry sadece mail alıp verme amacı ile kullananların telefonu olmaktan çıktı BlackBerry. Hem değişik ürün gamı ile pazar ve hedef kitle genişledi, hem de kullanıcı profili çeşitlendi.

Iphone'u bu konuda takdir ediyorum, gerek iş yaşamında kullanılacak programlar, gerekse eğlence amaçlı kullanılacak programlar konusunda bir numaralar. Arkadaşlar giriyor itunes'a her türlü, akla hayale gelmeyecek (fake caller gibi), faydalı faydasız, bi dolu program indiriyor.

Sadece eğlence amaçlı da değil, HP financial calculator serisinin Windows ve Iphone versiyonunu çıkartıyor, e hani bizimkisi (tabi burada RIM Türkiye'nin bi kabahati yok) daha bi "iş" telefonuyken, iphone eğlencelikti? Ben eğlenmek için iç verim oranı hesaplayan, tahvil discount eden görmedim hayatımda... Ya da matriks mobile, bugün bakim dedim, iphone verisiyonumuzu gördünüz mü? diyor...

Bence artık RİM Türkiye'nin ve hatta RIM Global'in bu işe bir el atması lazım, tamam mail cihazı ama günümüzde artık bunlar birer bilgisayar, o zaman gerekli gereksiz üreticilerle bağlantı kuracak, BB versiyonlarının da çıkması için ellerinden geleni yapacaklar.

BB Bold 9700 v.5.0.0.656
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: