Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Avea Rezaleti  (Okunma Sayısı 565 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peace
Yeni Üye

« : Ekim 26, 2009, 091957 ÖÖ »

Arkadaşlar ben Ağustos ayında avea'nın blackberry kampanyası ile storm aldım ve o günden bu zaman akadar aveaya geçtiğim için pişmanlığım dinmedi.

aveanın bahsettiği kampanyada 12 ay boyunca güya 250 dakika her yöne konuşma 250 mesaj ve 250 mms bedaya kullanabileceğimizi ve sınırsız şekilde bis aboneliğini kullanabileceğimizi belirtişti.

fakat ilk aydan beri faturalarıma sürekli olarak tüm konuşmalarım ve mesajlarım ücretlendirildi. fakat haklarını yemiyeyim nasıl olduysa sınırsız internet sözlerini tutmuşlar ve interneti ücretlendirmemişlerdi.

bunun üzerine faturaya itiraz ettim fakat işim gereği maillerime ulaşmam gerektiğinden faturamı yatırmak zorunda kaldım... fatura itirazıma yönelik her aradığımda incelemede olduğu söylendi. ardından diğer ayın faturasında da konuşma ve mesajlaşmalarımın ücretlendirildiğini gördüm müşteri hizmetleri ile görüşmemde itirazı aldıklarını inceleyeceklerini söylediler ki bu sırada ilk itirazım dahi sonuçlanmamıştı. faturayı ödemedim telefonum kapandı... diğer ay da yine aynı şekilde konuşmalarımın ve mesajlarımın ücretlendirildiği bir fatura ile karşılaştım ki önceki itiralarım hala sonuçlanmamıştı.

bu sırada sürekli müşteri hizmetlerini arıyor ve durumu bildiriyordum, cevap hep aynı şekilde incelemede olduğu yönündeydi...

her neyse 3 ay sonra fatura itirazımda haklı olduğuma dair mesaj geldi ve sonrak aylardan ödediğim miktarın düşürüleceği bilgisini aldım fakat telefonumu açtırmam için hala itirazı süren son ay faturasını ödemem gerekiyormuş... mecburen ödedim ama bu işin peşini de bırakmayacağım... taahhüdüm biter bitmez de aveadan koşarak uzaklaşacağım!

yani sizlere tavsiyem şudur ki, gidip 2 kuruş daha az verecem diye dandik operatörler aracılığı ile telefon almayın... benim başım çok ağrıdı, sizlerin de ağrımasın... yarın öbür gün cebinizden daha çok para çıktığında ya da telefonunuz kapandığında benim gibi sürekli müşteri hizmetlerini arayıp sonuç alamadan kapatmak zorunda kalmayın... ayrıca bütün bu şikayetleri bildirdiğiniz müşteri hizmetlerini aramanın ücretli olması ayrı bir konu, adamların haksız olduklarını kabul ettikleri faturayı ödettirmeden telefonu açmamaları ayrı bir konu...
Cortes
Gökhan AKBAŞ
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2009, 024131 ÖÖ »

TCELL pahalı ama... Göz kırpan

ONYX
TOUR
STORM
JAVELIN
PEARL
peace
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2009, 052916 ÖÖ »

valla turkcell ya da vodafone iyidir güzeldir bakın avea yerine onu seçin falan demeyeceğim, diyemem de zaten...

ben de aynen senin yazdığın gibi avea daha ucuz diye düştüm tuzaklarına ama ödediğim faturaları, müşteri hizmetlerini aradığımdaki ödediğim faturaları, telefonumun kapalı olmasından dolayı kayıplarımı üst üste koyunca bir de sinir stres tabii, 3 ayda bir fatura incelemesini yapamayan bir oparatör ile karşı karşıyasın, hiç de ucuzluğu kalmıyor...

benim başıma gelenlerden sonra etrafımdakilere önerim aveanın ucuz diye görünen tuzaklarına düşmemeleri...
Hattushil
Yeni Üye

« Yanıtla #3 : Mayıs 26, 2010, 013449 ÖS »

kardeşim bende avea bis sınırsız var.
sms ve konuşma paketim var, onun dışında bir fiyat ödemiyorum...
calavera
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #4 : Mayıs 27, 2010, 064824 ÖÖ »

Arkadaşlar, birşeyin ucuz mu pahalı mı olduguna dönemsel ödemelere göre karar vermeyin lütfen.

Resimin bütününü göremezseniz Peace arkadaşımızın anlattıgı gibi uğraşıp durursunuz.

Avea ucuz filan değil bence

BOLD 9700 - OS (latest beta build)
 Macbook C2D 2.4ghz 4gb  - Leopard 10.6.4 / Windows 7

http://hit.ac  uzun linkleri kısatlma servisi
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: