Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
ClubBlackBerry « BlackBerry Genel Konular « Tour 9630 « BlackBerry Tour 9630 (Niagara)
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: BlackBerry Tour 9630 (Niagara)  (Okunma Sayısı 2912 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cortes
Gökhan AKBAŞ
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #40 : Ekim 01, 2009, 032820 ÖÖ »

Sprint cihazlarında provisioning status gibi bir aşama oluyor ve her telefonu açtıgınızda çıkıyor. Ancak getirdiğim Verizon cihazlarda hiçbir sorun yok, problemsiz çalışıyorlar.

Elimde 1 adet daha sıfır Unlocked Verizon Tour var bilginiz olsun. Fiyatı da 700$dır

Dİkkat edin Vodafone operatörü ile çalışmıyor. Kilit var.

ONYX
TOUR
STORM
JAVELIN
PEARL
Cortes
Gökhan AKBAŞ
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #41 : Ekim 01, 2009, 033118 ÖÖ »

Uygulama Dünyası 9630' da çok başarılı olarak çalışıyor. Hemen yükleyin.

ONYX
TOUR
STORM
JAVELIN
PEARL
calavera
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #42 : Ekim 01, 2009, 074054 ÖÖ »

o buton kalktı. servis kitabı gönderme devri kapandı. OS güncelledikten sonra 6 tane email geliyordu serverdan. her kayıtlı email adresim için. oda gelmiyor artık.
Yeni versiyonda otomatiğe bağladılar o işi heralde

BOLD 9700 - OS (latest beta build)
 Macbook C2D 2.4ghz 4gb  - Leopard 10.6.4 / Windows 7

http://hit.ac  uzun linkleri kısatlma servisi
Emirism
Uzman Üye

« Yanıtla #43 : Ekim 04, 2009, 044839 ÖÖ »

Evet dediğiniz gibi Vodafone a uygulanan bir engelleme varmış. Turkcell ve AVEA ile sorunsuz çalışıyor. Pasaport kayıtlı bu arada
calavera
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #44 : Ekim 05, 2009, 022638 ÖÖ »

Servis Kitaplarıi yardım menüsünün altına taşınmış arkadaşlar.

BOLD 9700 - OS (latest beta build)
 Macbook C2D 2.4ghz 4gb  - Leopard 10.6.4 / Windows 7

http://hit.ac  uzun linkleri kısatlma servisi
mebumes
Yeni Üye

« Yanıtla #45 : Ekim 13, 2009, 023307 ÖS »

slm arkadaşlar. 9630 tour kullanıyorum. veri servisleri dahil avea ile sorunsuz çalışıyor. bu cihaz türkiyeye ithal edilmeyecek. aralık ayında 9700 onyx geliyor. tour ile onyx in tek farkı ise wifi. tour sanırım amerika için onyx ise avrupa için üretilmiş.
kalwus
Yeni Üye

« Yanıtla #46 : Kasım 12, 2009, 071716 ÖÖ »

selamunaleyküm arkadaşlar bende blackberry 9630 tour var yurt dışından geldi (verizon) bunun wap ayarlarını nasıl yapabilirim ve 3g desteği ile nasıl  internete girebilirim. ilginize şimdiden çok teşekkür edeim bana bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz.
Cortes
Gökhan AKBAŞ
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #47 : Kasım 13, 2009, 033608 ÖÖ »

Bu cihaz ile mail atamıyorum. Nedeni ise daha önce tet amaçlı olarak BES aktivasyonu yapılmış olması ve de bunu şu an resetliyememem. BES' i kurup da daha önce provizyon aldığımn operatörü aradım ve BES aktivasyonunun iptalini istedim bunun üzerine cihazın şu anda zaten onların BES server' ında gözükmediği cevabını aldım. Ama cihazda e posta ayarlarına girdiğimde sadece kurumsal olarak bir e posta hesabını yapılandırma yapabileceğim mesajı geliyor. Yani CMIME posta adreslerimde zaten yanında √ işareti yerine Ø işareti var. Mail alabiliyorum ama gönderemiyorum.

ONYX
TOUR
STORM
JAVELIN
PEARL
ramos21
Yeni Üye

« Yanıtla #48 : Aralık 29, 2009, 030416 ÖÖ »

herkese iyi bayramlar.8520 ve 9630 u bayramda inceleme fırsatım oldu..8520 de wireless var 3 g yok 9630 da wireless haricinde her şey mevcut.stormu verip 9630 aldım stormdan sonra ekran çok ufak gelmesin rağmen genel olarak memnunum diyebilirim tek bir konu haricinde oda cdma cihaz olmasından ötürü EDGE ara ara edge durumuna geçmesi forumlarda incelediğim kadarıyla bu sorunun çözülmeside mümkün..9630 un türkiyeye gelecek olmaması büyük eksiklik diye düşünüyorum bu arada dikkatimi 9630 da çeken başka bir konuda aldığım cihazın kanada'da imal edilmiş olması oldu bu zamana kadar kullandığım bütün cihazlar macaristanda imal edilmişti javelin hariç javelin meksika imalatı idi kanadada imal edilmiş olan chazların sanırım tuş takımları çok çok daha iyi mm boşluk yok tuş takımı tam oturmuş dikkat eden arkadaşlar bilirler tuş takımına parmağını koyup parmağınızla sağ sol yaptığınızda bütün tuş takımlarının oynadığını fark etmişsinizdir buda tuş takımının arasıa toz ve bunun gibi istenmeyen maddelerin girmesine olanak vermektedir.son olarak 9630 da türkçe menu yok ,türkçe dil dosyalarını yükleyerek cihazı türkçeye çevirdim bunların haricinden dediğim gibi tek sorun EGDE zaman zaman edge oluyor...ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar var ise fikirlerini almak isterim leaked yazılım yükleme durumunda bu sorunun ortadan kalkma olasılığı varmı...
Cortes
Gökhan AKBAŞ
Administrator
Profesyonel Üye

« Yanıtla #49 : Aralık 29, 2009, 043520 ÖÖ »

Bu cihaz ile mail atamıyorum. Nedeni ise daha önce tet amaçlı olarak BES aktivasyonu yapılmış olması ve de bunu şu an resetliyememem. BES' i kurup da daha önce provizyon aldığımn operatörü aradım ve BES aktivasyonunun iptalini istedim bunun üzerine cihazın şu anda zaten onların BES server' ında gözükmediği cevabını aldım. Ama cihazda e posta ayarlarına girdiğimde sadece kurumsal olarak bir e posta hesabını yapılandırma yapabileceğim mesajı geliyor. Yani CMIME posta adreslerimde zaten yanında √ işareti yerine Ø işareti var. Mail alabiliyorum ama gönderemiyorum.

ÇÖZÜLDÜ OLAY

ONYX
TOUR
STORM
JAVELIN
PEARL
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: